Garancija

 

Kupec, ki želi uveljavljati pravico iz naslova garancije, mora prodajalca, podjetje GeoEnergetika d.o.o., o napaki obvestiti najkasneje dva tedna od dne ugotovitve napake.

Prosimo vas, da nas o izdelkih, za katere uveljavljate garancijo, obvestite pisno na:

V vašem zahtevku navedite natančen opis napake, vaše osebne podatke, priložite fotografije poškodovanega izdelka in kopijo računa. V primeru, da bodo za uveljavljanje garancije s strani proizvajalca zahtevane dodatne obrazložitve ali pregled izdelka, vas bomo o tem naknadno obvestili.

Prosimo vas, da nam pri parnih izdelkih vrnete oba.

Podjetje GeoEnergetika d.o.o. kot prodajalec kupcem ne obljublja garancije. Garancijski rok izdelkov opredeljujeta zakonodaja s področja osebne varovalne opreme, Zakon o varstvu potrošnikov in določbe s strani proizvajalcev izdelkov. Vsak kupec ima pravico od prodajalca zahtevati odpravo nastale napake, zamenjavo izdelka z novim ali vračilo plačanega zneska. V podjetju GeoEnergetika d.o.o. bomo vsak vaš nesporni zahtevek poskušali obravnavati in rešiti v čim krajšem času, najpozneje v roku 15 dni. V primeru, da rešitev ne bi bila možna v predvidenem roku, vas bomo o tem obvestili in zadevo čim prej izpeljali do konca.

Garancija na izdelke ne velja v primeru, da:

  • je izdelek vidno namerno poškodovan s strani kupca,
  • je garancija potekla,
  • uporaba izdelka ni bila skladna z navodili o uporabi.

Podjetje nosi odgovornosti za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo v dveh letih od prevzema blaga (v skladu z ZVPOT). O takšni napaki ste nas dolžni obvestiti v roku 2 mesecev od dneva, ko ste napako odkrili.

Podjetje bo shranilo pogodbe in kupcu omogočilo vpoged v njegove pogodbe na sedežu podjetja po predhodnem pisnem zahtevku kupca.

 
Dostava
Brezplačno za naročila nad 150 €
 
IMATE VPRAŠANJE?
Kontaktirajte nas.
 
VRAČILO BLAGA
Ste izvedli napačno naročilo?