Varnost

 

Z registracijo na tej spletni strani kupec podjetju Geoeneregtika d.o.o. dovoljuje, da kot njen upravljavec, zbira njegove posredovane osebne podatke (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefon …) in podatke o njegovih nakupih (izdelek, kupljene količine, cene, akcije, vrednost nakupa, čas nakupa …). Osebni podatki kupca se uporabljajo zgolj za izvedbo dostave naročila oziroma tudi za morebitne druge namene, v kolikor je kupec v to samostojno privolil (npr. e-sporočila, nagradne igre, anketiranja, statistične obdelave podatkov, raziskave trga …).

V podjetju GeoEnergetika d.o.o. se obvezujemo, da bomo vse osebne podatke, pridobljene prek naše spletne strani, skrbno varovali, hranili in obdelovali, vse v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo.

Ker cenimo vašo zasebnost, si prizadevamo za nemoteno poslovanje ter skrbno zaščito pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in vdorom tretjih oseb.

Z uporabo naše spletne strani uporabnik potrjuje in soglaša z našo politiko varovanja osebnih podatkov. Uporabnik tudi soglaša, da je seznanjen s pravico do vpogleda, dopolnjevanja, popravka, prepisa, kopiranja, izbrisa in blokiranja podatkov, ki se nanašajo nanj, vse v skladu z zakonom ZVOP-1.

Podjetje GeoEnergetika d.o.o si pridržuje pravico do spremembe ali dopolnitve politike zasebnosti brez predhodnega opozorila ali obvestila. Uporabnik z uporabo spletne strani potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami ter da se bo o njih ustrezno informiral.

 
Dostava
Brezplačno za naročila nad 150 €
 
IMATE VPRAŠANJE?
Kontaktirajte nas.
 
VRAČILO BLAGA
Ste izvedli napačno naročilo?