Plačilni pogoji

 

Plačilo po predračunu na TRR podjetja

Takšno plačilo je možno samo v naprej kot predplačilo.

Ob zaključku in potrditvi naročila bo kupec na svoj elektronski naslov prejel sporočilo s predračunom. Končni znesek predračuna kupec poravna z nakazilom na TRR podjetja GeoEnergetika d.o.o., številka SI56 1010 0005 4749 996, odprt pri banki BANKA KOPER D.D.

Naročila, plačana po predračunu, bodo iz skladišča podjetja GeoEnergetika d.o.o. odpremljena naslednji dan po obdelavi prejetega plačila.

 

Plačilo po povzetju

Ob zaključku in potrditvi naročila bo kupec na svoj elektronski naslov prejel sporočilo z informacijo o izvedenem naročilu.

Plačilo po povzetju pomeni, da kupec plačilo blaga opravi v času dostave – dostavljalcu podjetja GLS - General Logistics Systems, logistične storitve,d.o.o. Plačilo je možno z gotovino ali s plačilnimi in kreditnimi karticami.

Podjetje GLS zagotavlja, da bo blago dostavilo do kupcev v vseh krajih Slovenije v roku 24 ur od odpreme blaga iz skladišča podjetja GeoEnergetika d.o.o., med delovnim časom od 8. do 16. ure.

 

Pogodbeni kupci

Za pogodbene kupce veljajo plačilni pogoji in druge določitve kot so opredeljeni v pogodbi o sodelovanju med kupcem in podjetjem GeoEnergetika d.o.o.

 
Dostava
Brezplačno za naročila nad 150 €
 
IMATE VPRAŠANJE?
Kontaktirajte nas.
 
VRAČILO BLAGA
Ste izvedli napačno naročilo?