Pomoč pri nakupu

 

Spletno trgovino podjetja GeoEnergetika d.o.o. smo razvijali s ciljem, da bi nakup našim kupcem čim bolj poenostavili in vam olajšali odločitev glede iskanega izdelka.

Pri nakupu v spletni trgovini je potrebno slediti le nekaj ensotavnim korakom:

  1. Kliknete na izdelek, ki ga želite kupiti.
  2. Izbranemu izdelku določite željeno količino in kliknete gumb Dodaj v košarico.
  3. Če želite z nakupom nadaljevati, lahko po seznamu izdelkov nemoteno brskate naprej in v košarico dodate tudi druge izbrane izdelke.
  4. Pred zaključkom nakupa predlagamo, da vsebino košarice še enkrat natančno pregledate. V primeru, da želite katerega od izdelkov iz košarice odstraniti, kliknite gumbek X (odstrani izdelek) ob izdelku. V primeru, da želite kateremu izdelku spremeniti količino naročila, spremenite število v stolpcu Količina. Ko zaključite z vsemi spremembami, kliknite gumb Posodobi košarico.
  5. Če želite nakup zaključiti kliknite gumb Zaključek nakupa.
  6. V naslednjem koraku vas prosimo, da izpolnite obrazec z vašimi podatki za dostavo in izbiro glede načina plačila.
  7. Pri zadnjem koraku morate za zaključek naročila klikniti le še gumb Naročilo. Vaše naročilo bo s tem potrjeno, na vpisani elektronski naslov pa boste v vednost prejeli sporočilo o vaši oddaji naročila.

V primeru kakršnega koli vprašanja ali nejasnosti v procesu vašega nakupa vas prosimo, da nas kontaktirate na telefonsko številko 03 620 32 30 ali elektronski naslov anica.kracun@geoenergetika.si.

Če boste po oddaji vašega naročila želeli urediti kakršno koli spremembo ali naročilo morebiti preklicati, vas prosimo, da se obrnete na telefonsko številko 03 620 32 30 ali elektronski naslov anica.kracun@geoenergetika.si, kjer nam bodo naši svetovalci pomagali urediti zadevo.

V kolikor bomo v podjetju GeoEnergetika d.o.o. pri vašem nakupu zaznali kakšno napako ali nejasnost, vas bomo kontaktirali na kontakte, ki jih boste vnesli pri procesu nakupa, zato vas prosimo, da poskrbite, da bodo ti podatki pravilni. To nam bo omogočilo, da bomo nejasnosti lahko čim prej uredili, vam pa zagotovili čim prejšnjo izdobavo naročila.

 
Dostava
Brezplačno za naročila nad 150 €
 
IMATE VPRAŠANJE?
Kontaktirajte nas.
 
VRAČILO BLAGA
Ste izvedli napačno naročilo?