Splošni pogoji

 

Vse informacije in določbe, objavljene na tej spletni strani, določajo pogoje poslovanja in nakupa izdelkov, ki jih na spletni strani (www.geoenergetika-delovnazascita.si) ponuja podjetje GeoEnergetika, družba za okolju prijazne energije, d.o.o., Nemčavci 64, SI-9000 Murska Sobota, Slovenija. Prosimo vas, da pred prvim nakupom oziroma registracijo v spletno trgovino pogoje natančno preberete, saj z uporabo spletne strani sprejemate in soglašate z objavljenimi pogoji poslovanja podjetja GeoEnergetika d.o.o. ter potrjujete, da ste z vsemi bili osebno seznanjeni.

Podjetje GeoEnergetika d.o.o. va, na tej spletni strani omogoča nakup zaščitnih izdelkov in izdelkov osebne varovalne opreme priznanih tujih in domačih proizvajalcev. Nakup izdelkov je možen 24 ur dnevno. Z jasnimi pogoji poslovanja vam želimo zagotoviti čim boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani, olajšati vašo odločitev in nakup ter zagotoviti vaše zadovoljstvo ob končni uporabi kupljenih izdelkov.

Kot kupec, obiskovalec ali uporabnik v pogojih in določilih našega poslovanja je opredeljena vsaka oseba, ki našo spletno stran obišče, na njej poišče informacije ali se odloči za nakup izdelkov na njej.

Z registracijo na naši spletni strani vsak kupec pridobi svoje uporabniško ime in geslo, s čimer postane naš uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Vsak kupec mora ob registraciji navesti resnične osebne podatke. Kupce prosimo, da s svojim uporabniškim imenom in geslom skrbno ravnajo, saj v podjetju GeoEnergetika d.o.o. ne odgovarjamo za škodo pri nepooblaščenem razkritju ali uporabi njegovih podatkov.

Kupec mora v primeru sprememb osebnih podatkov sam poskrbeti, da z ureditvijo podatkov v svojem profilu (v katerega je registriran kot kupec)   pravilno in pravočasno uredi vse podatke. Podjetje GeoEnergetika d.o.o. v primeru netočnosti podatkov kupca ne more odgovarjati za nastalo škodo.

Kupec se z registracijo na tej spletni strani strinja, da podjetje GeoEnergetika d.o.o. kot njen upravljavec zbira in obdeluje njegove posredovane podatke in podatke o njegovih nakupih, vse v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Vse objavljene vsebine na spletni strani so informativne narave. Podjetje GeoEnergetika d.o.o. se kot prodajalec po najboljših močeh ves čas trudi zagotavljati ažurne in pravilne podatke. Zaradi hitre narave sprememb informacij (dobavni roki, lastnosti izdelkov, cene idr.) ali zaradi neobveščanja s strani proizvajalcev pa se kljub temu lahko zgodi, da prodajalec podatkov na spletni strani ne uspe pravočasno zamenjati. V tem primeru bomo kupca o napaki nemudoma obvestili in skupaj poskušali poiskati najboljšo možno rešitev za vas.

Podjetje GeoEnergetika d.o.o. ne sprejema odgovornosti v primeru,:

  • da dostop do informacij na spletni strani kupcu ni mogoč (zaradi tehničnih težav, vzdrževanja ali morebitnih drugih težav),
  • netočnosti informacij,
  • nastale škode zaradi kupčeve uporabe objavljene vsebine,
  • nastale škode na kupčevi strojni, programski ali drugi opremi zaradi uporabe spletne strani (kupec si mora sam zagotoviti ustrezno zaščitno opremo pred uporabo spletne strani),
  • nastale škode zaradi nepooblaščenega razkritja ali uporabe kupčevih registracijskih podatkov (kupec mora zagotoviti ustrezno varnost svojih podatkov).

Vse cene na spletni strani so vidno objavljene. Za vsak izdelek je na spletni strani podana cena brez in z DDV. Akcijske oz. posebne cene so cene, ki so vezane na določeno časovno obdobje, kar je na spletni strani jasno in nedvoumno označeno. Podjetje GeoEnergetika d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe cen na tej spletni strani brez predhodnega obvestila.

Vse objavljene lastnosti izdelkov, cene, podatki o načinu plačila in dobave veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila.

GeoEnergetika d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja spletne trgovine v vsakem trenutku brez predhodnega obvestila kupcem. Vse spremembe bodo objavljene in vsem uporabnikom spleta javno dostopne na spletni strani www.geoenergetika-delovnazascita.si.

Podjetje GeoEnergetika d.o.o. se zavezuje kupcu zagotavljati izdelke z vsemi lastnostmi, ki jih v spletni trgovini izdelkom tudi pripisuje. V primeru neizpolnjevanja svojih zagotovil (če izdelek nima navedenih lastnosti) podjetje odgovarja za stvarne in pravne napake v primeru, da mu je kršitev bila oziroma bi mu morala biti znana.

Slike, uporabljene na spletni strani so simbolične, podjetje GeoEnergetika d.o.o. pa se kljub temu trudi zagotavljati in s strani proizvajalcev pridobiti čim bolj natančne fotografije izdelkov. Fotografije so last proizvajalcev prodajanih izdelkov, zato sta njihovo kopiranje in nadaljnja uporaba brez dovojenja lastnika prepovedana.

 

Pravna razmerja med kupci/obiskovalci/uporabniki in podjetjem GeoEnergetika d.o.o., kot lastnikom te spletne strani, so urejena s predpisi Republike Slovenije. Morebitne spore si v podjetju prizadevamo reševati po mirni poti, v primeru, da soglasja obeh strani ni možno doseči, pa je za reševanje nastale situacije pristojno sodišče v Murski Soboti.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

 

PRITOŽBE IN SPORI


Po najboljših močeh se trudimo izpolnjevati svojo dolžnost za vzpostavitev učinkovita sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se pošlje pisno na naslov: GEOENERGETIKA d.o.o., Novo Celje 9, 3301 Petrovče. Postopek obravnave pritožbe je zaupen. 

Ponudnik bo v treh delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo in sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. 

Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

 

Pogoji in določila poslovanja na tej spletni strani začnejo veljati dne 20. 11. 2015 in trajajo do preklica s strani podjetja GeoEnergetika d.o.o.

 
Dostava
Brezplačno za naročila nad 150 €
 
IMATE VPRAŠANJE?
Kontaktirajte nas.
 
VRAČILO BLAGA
Ste izvedli napačno naročilo?