Piškotki

 

Podjetje GeoEnergetika, družba za okolju prijazne energije, d.o.o.,  na tej spletni strani uporablja spletne piškotke.

S pomočjo piškotkov našim uporabnikom zagotavljamo boljše in bolj prijazno delovanje spletne strani. Piškotki nam prav tako pomagajo analizirati naše uporabnike, s čimer nam zagotavljajo pomembne statistične podatke. Podatki, zbrani na tak način, pa nam ne omogočajo, da uporabnike identificiramo, kar je v skladu z zakonodajo s področja varovanja osebnih podatkov.

Ob obisku naše spletne strani se piškotki shranijo na vaš računalnik ali drugo napravo, s katero dostopate do nje, podjetju GeoEnergetika d.o.o. pa omogočajo, da ob vašem ponovnem obisku dostopamo do podatkov, ki so se s pomočjo piškotkov zbrali na vaši napravi. Piškotki nam tako omogočajo, da sledimo vašim obiskom spletne strani, gradimo oglaševanje in komuniciranje s kupci, posebne ugodnosti …

Vsak uporabnik spletne strani se o dovoljenju uporabe piškotkov odloči sam. Optimalno delovanje spletne strani je možno le v primeru, da omogočite uporabo piškotkov. V primeru, da se odločite, da piškotkom na spletni strani ne dovolite uporabe, to velja za vse piškotke razen tistih, ki so kot dovoljeni določeni z Zakonom o elektronskih komunikacijah Republike Slovenije (ZEKom-1).

 
Dostava
Brezplačno za naročila nad 150 €
 
IMATE VPRAŠANJE?
Kontaktirajte nas.
 
VRAČILO BLAGA
Ste izvedli napačno naročilo?