Dostava

 

Blago, ki je na zalogi, bo iz skladišča podjetja GeoEnergetika d.o.o. odpremljeno še isti dan (ne velja za praznike in vikende), v kolikor bo naročilo prejeto do 11. ure. Naročila, prejeta po 11. uri, bodo obdelana in odpremljena iz skladišča naslednji delovni dan.

Naročila, plačana po predračunu, bodo iz skladišča podjetja GeoEnergetika d.o.o. odpremljena naslednji dan po obdelavi prejetega plačila.

V kolikor blago ni na zalogi in vam ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo zagotoviti v obljubljenem roku, bomo pri dobavitelju skušali dogovoriti čim krajši dobavni rok in vas o tem obvestili.

Vsa naročila s strani podjetja GeoEnergetika d.o.o. bodo odposlana na naslov, ki bo z vaše strani naveden v naročilu.

Dostava naročenega blaga se izvaja prek podjetja GLS - General Logistics Systems, logistične storitve,d.o.o., Cesta v Prod 84, 1129 Ljubljana. Podjetje GLS zagotavlja, da bo blago dostavilo do kupcev v vseh krajih Slovenije v roku 24 ur od odpreme blaga iz skladišča podjetja GeoEnergetika d.o.o., med delovnim časom od 8. do 16. ure. Pooblaščena dostavna služba si pridržuje pravico preverbe istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebni dokument), s čimer je zagotovljeno, da se kupljeno blago izroči pravemu naročniku.

Cena dostave naročenega blaga v vrednosti do 149,99 EUR (z DDV) znaša 4,00 EUR. Pri naročilu blaga v skupni vrednosti nad 150,00 EUR (z DDV) se strošek dostave kupcu ne zaračuna.

Kupec ima tudi možnost osebnega prevzema kupljenega blaga v skladišču podjetja GeoEnergetika d.o.o., Lava 7D, 3000 Celje. Blago bo za prevzem pripravljeno v enem do dveh dneh po prejetju plačila predračuna s strani kupca. Osebni prevzem se lahko izvrši s predložitvijo potrdila plačila pedračuna in osebnega dokumenta.

 
Dostava
Brezplačno za naročila nad 150 €
 
IMATE VPRAŠANJE?
Kontaktirajte nas.
 
VRAČILO BLAGA
Ste izvedli napačno naročilo?