O nas

GeoEnergetika d.o.o., s sedežem v Novem Celju, je specializiran in uveljavljen ponudnik delovnih oblačil, delovnih čevljev in osebne varovalne opreme na slovenskem trgu. Že od ustanovitve dalje kupcem zagotavlja širok nabor visoko kakovostnih produktov mednarodno priznanih blagovnih znamk, kot so Uvex, Sika, Brynje in DG Tachov.

Dobro organizirane logistične kapacitete in visoko strokovno znanje zaposlenih v podjetju zagotavljata učinkovito in hitro oskrbo številnih podjetij z asortimajem kakovostnih izdelkov za zaščito od glave do pet. Koncept celovite storitve podjetja sledi k ustvarjanju dodane vrednosti za stranke v vseh segmentih industrije.

V letu 2020 je podjetje, kot odgovor na splošno pomanjkanje ustreznih zaščitnih sredstev med izbruhom epidemije koronavirusa zasnovalo lastno blagovno znamko Visy.

Da bi naslovilo nujne potrebe javnosti, je podjetje razvojne in proizvodne kapacitete - s katerimi oskrbuje ugledne naročnike, kot so Gorenje, Hisense, Bosch in Siemens - preusmerilo  v izdelavo kakovnostnih in dostopnih zaščitnih vizirjev in s tem obenem lansiralo novo blagovno znamko profesionalne delovne zaščitne opreme, razvite in izdelane v Evropski Uniji.