Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da nas v 14 dneh obvesti, da odstopa od pogodbe, brez navedbe razloga za svojo odločitev. Kupec v tem primeru sam krije stroške vračila blaga.

Kupnina se vrne  kupcu najkasneje v 14-ih dneh od prejema obvestila o odstopu od pogodbe.

Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano, nerabljeno, v nespremenjeni količini, shranjeno v nepoškodovano originalno embalažo. Priložena mora biti vsa pripadajoča dokumentacija o izdelku.

Prosimo vas, da pisni zahtevek za vrnitev blaga, kopijo računa in blago pošljete na naslov: GeoEnergetika d.o.o., Lava 7D, 3000 Celje. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Za obrazec za vračilo blaga kliknite TUKAJ.

 

Kupec lahko kupljeno blago tudi osebno in na svoje stroške vrne v skladišče podjetja GeoEnergetika d.o.o., Lava 7D, 3000 Celje, med delovnim časom od 6. do 14. ure. Prosimo vas, da vrnjenemu blagu priložite pisni zahtevek za vrnitev blaga in kopijo računa.

Stroški vračaila blaga, če ga pri pogodbi, sklenjeni  na daljavo, zaradi njegove narave ni možno vrniti po pošti, so odvisni od velikosti vrnjene pošiljke in načinu rokovanja z  njo, zato prosimo, da nas v takšnem primeru prej kontaktirate.

Za morebitne dodatne informacije vas prosimo, da nas kontaktirate na telefonsko številko 03 620 32 30. Cena klica se obračuna po veljavnem ceniku vašega operaterja.

V podjetju GeoEnergetika d.o.o. se zavedamo, da je naše temeljno poslanstvo zagotavljanje zadovoljstva kupcev in kakovosti, zato si za vas prizadevamo iskati najboljšo ponudbo. Vse vaše zahteve si prizadevamo reševati sporazumno in brez možnosti nastanka morebitnih sporov. V primeru, da sporazumna rešitev nastale situacije med kupcem in podjetjem GeoEnergetika d.o.o. ni možna, pa je za njeno rešitev pristojno sodišče v Murski Soboti.

 
Dostava
Brezplačno za naročila nad 150 €
 
IMATE VPRAŠANJE?
Kontaktirajte nas.
 
VRAČILO BLAGA
Ste izvedli napačno naročilo?