Kdo smo

 

Spoštovani kupci.

Lepo vas pozdravljamo v spletni trgovini podjetja GeoEnergetika d.o.o. in se zahvaljujemo, da nam z nakupom zaupate skrb za vašo varnost.

Naš primarni cilj je zagotavljanje vašega zadovoljstva, zato se nenehno trudimo dosegati in presegati svojo kakovost, iskati in vam zagotavljati nove, še boljše rešitve ter vam čim bolj olajšati nakupno odločitev.

Zavedamo se, da je ob tako hitrem tempu čas postal posebna vrednota, zato smo se odločili informacije pripeljati v vašo pisarno in vaš dom. Verjamemo, da boste tako enostavneje pridobili vse podatke o opremi za varen in zaščiten dan ter hitreje in bolj učinkovito poiskali ustrezne izdelke zase. V primeru kakršnega koli vprašanja ali nejasnosti pa so vam na razpolago naši svetovalci, ki vam bodo s svojim znanjem in strokovnim pristopom z veseljem v pomoč.

Veselimo se enostavnih in hitrih spletnih nakupov z vami.

Gašper Puhan, direktor

 

 

O podjetju

GeoEnergetika d.o.o. je razvojna, proizvodna in zastopniška družba s primarno usmeritvijo v implementacijo visoko tehnoloških LED rešitev. Poleg področja razsvetljave uspešno razvijamo tudi programa proizvodne kooperacije in celovite oskrbe podjetij z delovno zaščito.

Kot enega vodilnih slovenskih proizvajalcev LED svetil nas vodijo težnja po zagotavljanju najvišje kakovosti, kreativen dizajn, grajenje široke partnerske mreže in doseganje dodane vrednosti za naše naročnike. Poleg svetil lastnega razvoja uspešno zastopamo tudi rešitve globalno uveljavljenega partnerja, nemškega podjetja Rudolf Zimmermann of Bamberg (RZB).

Kooperacijsko dejavnost uspešno širimo med domače in tuje priznane naročnike, med manj zahtevna do zelo zahtevna področja.

Lastne dobro organizirane logistične kapacitete in visoko strokovno znanje pa nam omogočajo tudi uspešno oskrbo slovenskih podjetij z asortimajem za varno in zaščiteno delo. Kakovost in konkurenčnost sta za nas na prvem mestu, zato s fokusom na priznane zastopniške programe (Uvex, Dg Tachov, Industrial starter) in blagovne znamke (3M, Sievi, Kopitarna, Upower, Neri, Planika, Tosama, Bilsom, Mapa in druge) za vas iščemo in oblikujemo najbolj optimalne rešitve.

 

Podatki o družbi

GeoEnergetika, družba za okolju prijazne energije, d.o.o.
Sedež in proizvodnja: Nemčavci 64, SI-9000 Murska Sobota, Slovenija
PE Novo Celje: Novo Celje 9, SI-3301 Petrovče, Slovenija

Članica Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana.

Matična št.: 3708306000
Davčna št.: SI 63478978

TRR:
SI56 0510 0801 2992 075  ( A BANKA VIPA d.d. Ljubljana )

Smo zavezanci za DDV.

Dejavnost: C 27.400 Proizvodnja naprav in opreme za razsvetljavo
Datum vpisa v sodni register: 12. 3. 2010

Številka vpisa v sodni register: SRG 2010/8447 pri Okrožnem sodišču v Murski Soboti

Geoenergetika d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS.

 

 

 
Dostava
Brezplačno za naročila nad 150 €
 
IMATE VPRAŠANJE?
Kontaktirajte nas.
 
VRAČILO BLAGA
Ste izvedli napačno naročilo?